III Marxa Cicloturista Palamós-Costa Brava 2017

Data: Diumenge 28 de maig de 2017
Lloc: Palamós (Girona)

El Club Ciclista Palamós-Costa Brava organitza al diumenge 28 de maig de 2017 a la localitat gironina de Palamós la tercera edició de la Marxa Cicloturista Palamós-Costa Brava.

La marxa sortirà i acabarà a l’ Avinguda de Catalunya, concretament a l’Estadi municipal de futbol del Palamós-Costa Brava de la mateixa població. La sortida serà a les 9 del matí i tindrà un recorregut espectacular, dividit en dues parts: la primera de muntanya 50% i la segona de mar 50%.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És un circuit circular de 105km que s’endinsarà per les carreteres del sud de la comarca del Baix Empordà. S’inicia amb un tram neutralitzat des de Palamós fins a Sant Feliu de Guíxols. Un cop a Tossa de Mar seguirem pedalant cap a Llagostera, Santa Pellaïa, la Bisbal de l’Empordà, la Ganga, Calonge amb arribada a Palamós. Durant el recorregut els participants trobaran 3 avituallaments, Tossa de Mar (39km), Cassà de la Selva (54km) i Sant Sadurní de l’Heura (83km).

A l’arribada,  tots els participants gaudiran de l’avituallament final.

L’organització oferirà als participants els següents serveis: servei de guarda roba, dutxes, wc, fotografia FINISHER, obsequi per a tots/es els participants,  suport durant el recorregut, 3 avituallaments durant la marxa, dinar post marxa i sorteig entre els participants.

Serà una marxa cicloturista per gaudir i descobrir la Costa Brava i Baix Empordà.

INSCRIPCIONS III MARXA CICLOTURISTA PALAMÓS – COSTA BRAVA

REGLAMENT DE LA CURSA      INSCRIPCIONS

Per motius de seguretat i seguint instruccions dels mossos d’esquadra el circuit estarà neutralitzat des de Palamós fins a Sant Feliu de Guíxols.

TRACK DE LA MARXA

III MarxaCicloturistaPalamós2017

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jbwihhqvnmxwcaaw

PERFIL DE LA MARXA

Desnivell